Organisatie-advies

Wij helpen non-profit organisaties met het maken van keuzes voor projecten en het bepalen van hun ontwikkelroute.


Ervaring
De Ploegleden hebben ervaring in allerlei delen van de non-profit sector. Ploegers begrijpen hoe stichtingen geleid worden.
Zo zijn we betrokken bij bijvoorbeeld armoedeprojecten,


arbeidsmarktprojecten, culturele projecten, ouderen- of jongerenprojecten en bij projecten rond empowerment. 


Advies op maat

Om u advies op maat te bieden hebben wij diverse producten, zoals Ploegsessies, een organisatiescan of coaching.

Advies op maat

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? En wat u nodig heeft om meer te bereiken? De Ploeg biedt ook een organisatiescan.


U krijgt een beeld van uw mogelijkheden en de bestaande organisatiekwaliteit door onafhankelijke experts in de non-profit. Wat goed is ontwikkeld, of juist een probleem kan worden in de toekomst, blijkt uit deze scan.

De Rotterdamse ploeg kan ook projecten tegen het licht houden. Op de haalbaarheid van het project in de uitvoering, of het project zal aanspreken of (nog teveel) een dertien in een dozijn gevoel oproept.


De inzet van uw team in een nieuw project is alleen van waarde wanneer het werkelijk ondersteunend is aan wat jullie organisatie voor de doelgroep wil betekenen. Voor fondsen beoordelen wij ook projecten aan de hand van targets.

Coaching op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Onze experts hebben jarenlange ervaring met alle facetten van de non-profit.

Wij gaan na wat jullie nodig hebben om je werk tot een succes te maken en hoeveel zaken nu precies geregeld zijn. Elk onderdeel van de organisatie moet ontwikkeld worden tot een betrouwbaar niveau, voor iedereen die met uw organisatie te maken heeft.

Altijd is een Ploeglid de coach en contactpersoon voor de stichting, maar er kunnen ook andere ploegers worden ingevlogen, afhankelijk van de kennis die verschillende ploegers bezitten.

Bel 06-2649 7138 of mail (info@derotterdamseploeg.nl) voor meer informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek.